torsdag 9 september 2010

Lättförtjänta pengar?

Hörde på radio idag om en pappa som för 11 år sedan anklagades för att ha mördat sin då 12-årige son. Han satt häktad 1 månad (tror jag) sen släpptes han i brist på bevis. För 7! år sedan anmälde han sej själv till polisen och berättade att han slagit ihjäl sonen och dumpat honom i en container. Ny häktning, denna gång 3 månader medans polisen finkammade soptippen i hopp om att finna något. Det gjorde man inte och han släpptes ur häktet.
Idag har han fått skadestånd för att han satt häktad dom 3 månaderna, tror det rörde sej om typ 165000:-. Skadestånd! Han anmälde sej ju för he....te själv. Vad hade han väntat sej? En klapp på axeln och sen hem igen.
OK, jag erbjuder mej själv. Har ni nåt bra mord på lager som jag kan erkänna. Kommer att ha bättre månadslön i häktet än om jag jobbar min heltid.

2 kommentarer:

  1. Vi kan väl hitta på ngt så får du liksom sällskap "därinne" och vi delar på pengarna? Fast, de kanske får för sig att vi är nog skyldiga och tar oss på riktigt lång tid och bovarna själva går fria.
    :)

    SvaraRadera
  2. Jamen så oerhört stört att han får skadestånd!! ushc och fy! :(

    SvaraRadera