fredag 24 september 2010

Ledig fredag är en gudagåva

Tog en dag ledigt idag. Det har varit en riktigt bra dag. Startade dagen med sovmorgon och morgonmys. Därefter frukost och som ni ser har vi fått några blåbär på vår blåbärsbuske. Vi delade rättvist på frukostyoggin. Visst ser det gott ut. Ni kunde fått se tallriken om bloggen fungerat som den skulle. Nu har jag också drabbats av det som Malla m.fl. gjort förut. Error!! Skit att dom inte kan få datorvärlden att funka. Bilderna vill inte hamna i inlägget.

Nåväl, klockan halv tre i eftermiddag hade vi ett viktigt möte. Vi skulle träffa två kvinnor som vet hur man ska klä sig på stora tillställningar. Alltså på MB Atelje i Vinslöv. Vi skulle prova frack och långklänning inför vårt Wienbesök till nyår. Tyvärr var det fotoförbud i lokalerna annars skulle ni fått se foto på min stilige make i frack. Jag kände mej som en drottning när jag provade den ena klänningen efter den andra. Valet föll till slut på en lila axelbandslös skapelse med veckat över bysten och snörning i ryggen. Den sitter som gjuten på mej. (Nej, inga foto idag.) Jag kunde inte hyra den. Vissa tyger blir det märke i tyget när man syr i det och dom som är sydda av sånt tyg går inte att hyra eftersom dom ska gå att lägga upp beroende på vem som hyr dom. Med hem kom även ett par skor, halsband och örhänge, axelbandslös BH och sjal. Hasse kan som tur är hyra sin frack. Han ska även ha hatt och halsduk. Dom var han tvungen att köpa. Han behöver även ha ett fickur. Det är verkligen många delar som ingår i en korrekt klädsel.

Efter detta skulle Hasse träna, jag vilar fortfarande pga höften. Passade på att fixa en tid till frissan och till manikyr strax innan vi ska åka. Det gäller ju att se till så att helheten finns där. Funkar inte att komma med trasiga naglar när stassen är så påkostad.

3 kommentarer:

 1. använder du den uppdaterade versionen av blogger? (inställningar - grundläggande, scrolla ner till inläggsredigerare - välj "uppdaterad redigerare), spara, testa det om det inte börjar funka imorrn.
  Annars är ett tips att du kopierar den bild du ska ha med i inlägget och sedan förminskar kopian och lägger in den. Tar mindre plats i ditt picasa webbalbum och går snabbare :)

  Lät underbart med en ledig dag :)

  SvaraRadera
 2. Åh så snyggt det låter! Vilket tjusigt par ni kommer att bli på nyårsfesten! Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Nyårskonserten i Wien, kommer jag få se dig som en drottning i lila, svängandes runt i wienervals på TV'n? Låter bara så otroligt flott :) En ledig fredag är säkert skönt, det har jag inte haft sen semestern. Jo, just nu då, till trots för lite smärta känner jag mig otrolig lat som bara ligger här, men ack så skönt också, sista veckorna har inte varit kul..
  Hoppas du får en fin söndag :)

  SvaraRadera