tisdag 14 september 2010

Lugn kväll

Häromkvällen hade jag och Hasse inget planerat. När jag tänker efter var det i lördagskväll. Vi hade kvar en video med en av de sista Morden i Midsommer-filmerna som snälla svägerskan spelat in när inte vi kunde titta på TV i somras. Eftersom jag älskar engelska deckare i allmänhet och Morden i Midsommer i synnerhet var förväntningarna på en småputtrig, mysig kväll höga.
Nu är det ju inte bra att ha så höga förväntningar. Det blir lätt pannkaka av alltihop. Så även denna gång. Hasse stoppade in bandet i vår urgamla videoapparat. Inget hände på TV-skärmen. Han tryckte på alla olika knappar som fanns, provade att spola med mera. Fortfarande hände inget på TV-skärmen. Detta visade sig inte vara så konstigt. Då Hasse försökte plocka ut bandet var det en aning trögt och då han tog tag och drog i det kom det ut en stor trasselhög med band. Blir man ledsen eller... Ingen myskväll med Barnaby inte.
Kan meddela att både videoapparat och band befinner sig i omedelbar närhet av soptunnorna i stallet nu. Pia: vi köper ett nytt otrasslat band till er.

2 kommentarer:

  1. hahaha....teknikens under. Du behöver inte köpa något nytt otrasslat band till oss. Vi har moderniserat oss och har nu en inspelningsbar digitalbox. Funkar bra, problemet blir bara om du ber mig att spela in något till dig, då får du se det hos oss. Men det funkar ju det också eller hur? Kramiz// Pia

    SvaraRadera