lördag 18 september 2010

Storsta´n

Som sagt jag var i Stockholm torsdag och fredag. Tillsammans med tre andra från jobbet var vi på chefsmöte i storsta´n. Sitta och lyssna till massor av människor som pratar om hur bra vi är. Dom flesta av oss visste nog det innan. En bra föreläsning var det dock. En man som heter Christer Olsson höll föredrag. Han har skrivit en bok som heter: Vart är du på väg - och vill du dit? Tänkte köpa den på bokmässan nästa helg.
Fredageftermiddag insåg jag att jag var en riktigt dålig stadsmänniska. Jag längtade HEM! till landet. Alla ser ut som stressade råttor när dom far fram. Det väsnas hela tiden av bilar, sirener och prat, prat, prat. Det är hela tiden bråttom, bråttom! Av hela mitt hjärta längtade jag hem till landet. Där är det tyst och vilsamt. Jag njöt verkligen strax efter 20:00 då jag kunde ställa in bilen i garaget. Fast det var skönt att åka tåg. Lite mindre stressfyllt än att flyga tycker jag.

2 kommentarer:

  1. Jag förstår dig. Nu när jag studerar i stan har jag svårt att acklimatisera mig. En massa trafik, ljud och stressade stirriga människor...

    Grattis till kameraköpet!

    SvaraRadera
  2. Ja, jag håller med. Jag tycker om att åka till sthlm men skulle inte vilja vara där mer än en helg eller så.

    SvaraRadera