söndag 5 september 2010

Tappad lust sökes

Det är några dagar sedan jag skrev. Har tappat lusten att skriva. Är det någon som hittar den åt mej så går det bra att skicka den i ett paket på posten.
Helgen har gått i en rasande fart. Lördagen började med fönsterbyte i vår nu snart färdigrenoverade hall. Dotter med sambo kom hem för att hjälpa till. Tur var det då dom vägde 70 kilo stycket. Det hade Hasse och jag aldrig fixat själv.
Tack för hjälpen!!
Efter att fönstren kommit in gick dottern och jag på svampletning. Vi behövde inte leta mycket eller länge. Min korg var nästan full då vi kom hem efter två timmar. Dotterns korg var inte riktigt full då hon har, som grannen uttryckte det, en optimistiskt stor svampkorg. Mest var det Karl Johan-svamp vi hittade men även några kantareller och granriskor slank med. Lunchen bestod av en svamppaj. Det blev så mycket svamp att kvällens middag fick bli svampsoppa. Mycket gott båda delarna.
Lördagkvällen var det årlig kräftskiva hos svärföräldrarna. Det blev till att övernatta då det slank ner några supar också. Inte en till varje klo men "kräftor kräva dessa drycker" som Albert Engström en gång så riktigt sa.
Då vi vaknat till liv, ätit frukost och gått en bra runda var det dags att köra hem. Kvällen avslutades med två pass på gymmet för att få bort eventuella alkoholkalorier innan dom fäste för hårt.

4 kommentarer:

 1. Helgerna går alltid för fort! Här blev det stekta kantareller till middag som tillbehör!
  :)

  SvaraRadera
 2. Jag ska hålla ögonen öppna nu när jag ska ut med hundarna! Kanske jag hittar den :) Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. September bådar för mera tid inne i soffahörnet, med bok och handarbete för mig, men pressar mig ut om det går ( = inte regnar..) Byta fönster var en tunghistoria, men det värmer säkert bättre nu till vintern, här blåste tändstickorna ut i köksfönstren. Blogg går i berg och dalbana, inte alltid lusten är lika stor, sån ska det vara tycker jag. Tack för hjälpen med fågeln, min man sa just att vi måste få oss en bok, den saknas i biblioteket tyvär..
  Ha en fin arbetsvecka :)

  SvaraRadera
 4. 70 kilo, det är inte lätt! Hoppas du får tillbaka din skrivlust snart, jag väntar :)

  SvaraRadera