torsdag 3 juni 2010

Cykeltur och liljekonvaljer


Vi har haft sol och sommar här idag också. Min älskling köpte cykelorienteringskartor från både Vittsjö OK och Verums intresseförening härförleden. Sen har ju allt regnande satt stopp för cykelturerna. Idag tog vi oss en rejäl cykeltur med tillhörande picnic efter jobb. Vi tog flera av kontrollerna på en av kartorna också. I vanliga fall simmar vi alltid på torsdagar men idag kändes det bättre med utomhus aktivitet.

På hemvägen stannade vi till för jag ville plocka liljekonvaljer. Dom luktar ju underbart. Plockade en liten bukett. Eftersom även myggen vaknat till liv så gick det inte att stå stilla så länge.

5 kommentarer:

 1. Vad härligt med en lång cykeltur och picnic! Liljekonvaljer doftar så ljuvligt, fin bukett! Ha en skön helg! Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Älskar liljekonvalj! Hade det i min brudbukett!

  SvaraRadera
 3. uch ja, myggen är inte nådiga just nu!
  vi har liljekonvaljer i rabatten som jag tyvärr ska gräva bort, den är alldeles utmed grunden runt 2 gavlar och det är tydligen inte bra. Men ska föröska förvara några fina blomster :)

  SvaraRadera
 4. Jag har ett väll av blad och bara en enda stängel med blommor.. Tänk att plocka en bukett, det luktar ju så gott att det nästan är värt några myggbett :)

  SvaraRadera
 5. Liljekonvaljerna toppar min lista på de bästa blommorna och myggorna toppar listan på de mest onödiga insekterna. Tråkigt att dom gillar att vara på samma ställen.

  SvaraRadera