onsdag 2 juni 2010

Våldsamma gäster


I kväll hade vi besök av min chef och hennes sambo. Dom ska ha sin båttrailer på vår loge under sommaren när båten ligger i blöt. Dom har en hund, vid namn Ella. En amstaff, ingen knähund precis. Dessutom gillar den katter, alltså att slita dom i stycken. Vår Morris är ju inte speciellt rädd för hundar eftersom han träffat dotterns hund och den är endast leksen på ett bra sätt. Han satte sig en bit från Ella och kollade läget. Han blev snabbt varse att detta inte var en lekkamrat av det bra slaget. Som tur var satt Ella fast i dragkroken på deras bil. Morris fick mycket bråttom upp på loftet på uthuset alltmedan Ella nära på flyttade hela bilen när hon skulle försöka komma ifatt.

Då dom kört kom han fram igen. Raggen på ryggen var rest och svansen liknade en lampborste. Han kollade in omgivningarna mycket noga och så fort det var något ljud hoppade han till. Tvi för såna ovänliga gäster tycktes han tänka.

3 kommentarer:

  1. Jag har aldrig fattat varför man skaffar en amstaff?

    SvaraRadera
  2. Kan meddela att hunden som var på besök idag fick komma till hundhimlen då den gav sig på en annan hund på hunddagiset där den påbörjat sin inskolning. Tur att den inte först skickade Morris till katthimlen. Han har hämtat sig från attacken nu.

    SvaraRadera