torsdag 10 juni 2010

Snart fredag

Vet inte riktigt vad det är med mej. Är otroligt trött för tillfället. Varje morgon när klockan ringer känns det som om jag nyss lagt huvudet på kudden. Jag praktiskt taget får välta mej själv ur sängen för att komma upp. Brukar vakna till när det är dags att inta frukost. Fattar aldrig hur frukosten kommer på bordet. OK, nu är det ju inte stor buffé precis men dock ska youghurten i tallriken och nötterna strös på. Sen är det bara att sleva in.
Dom säger att man ska bli pigg av att träna, hmmm! Det stämmer inte på mej. Jag är dessutom kvällstrött, har aldrig hänt förut. En liten tanke smyger sig på.... kan det vara åldern? Nej, jag bestämmer mej för att det är brist på solsken. Just nu vräker regnet ner igen.
Det kan också ha med jobbet att göra. Vi har det slitigt för tillfället med nytt, nytt hela tiden. Någon kollega har sagt upp sig och flera andra söker nya jobb. Det där med att gå upp i ett större vårdföretag var inte så lyckat ur mellanchefssynpunkt. Känns som om vi kommit in i en negativ spiral.
Detta blev verkligen inget upplyftande inlägg men det får bli en annan dag. Känns i alla fall skönt att det är fredag i morgon. Därefter en veckas semester. Välbehövligt!!

1 kommentar:

  1. jag är också trött, jättetrött, inte så falrigt på morgonen men kvällarna och speceillt eftermiddagarna, jag skulle lätt lägga mig en timma eller 2 där vid 16.
    Hoppas vi blir pigga snart :)

    SvaraRadera