torsdag 17 juni 2010

Skön dag


Idag har vi utfört en del nyttiga saker. Vi var i Markaryd och handlade inflammationshämmande till min älskling. Efter det beställde vi fönster till hallen, som står på tur på vår renoveringslista. Det blev inget av med en tur till havet som vi planerat. Det skulle vara en del stackmoln här. Hmmm. Hela himlen var ett stort stackmoln, riktigt grått och räligt dessutom. Lusten för en tur till stranden försvann alltså. Vi grenslade istället våra hojar och stack ut på en runda för att leta kontroller på cykelorienteringen. Dessa dofter som man upplever under en cykeltur, det är underbart. Finns det något mer njutbart än doften av solvarm granskog, nyslaget gräs, nysträngat hö eller en hel äng med hundkex!! Själen fick med andra ord verkligen sin njutning under cykelturen.

Då vi kom hem tog vi en välförtjänt kaffepaus. Kaffetarmen fick sitt och nu hade solen börjat återta herraväldet över molnen.

I kväll har vi varit över och grillat hos grannen. Som vanligt långa, högljudda och härliga diskussioner.

Jag glömde kameran på cykelturen så det enda fotot blev när vi kom hem. Jag plockade en bukett tjärblomster på hemvägen. Dom är kletiga på stjälkarna med vackra i blommorna.

1 kommentar:

  1. Hej!
    Tack för komlimangen ang mitt "syande" (kan man skriva så?) Jag ritar alla mina mönster själv, det tycker jag är roligast! Ha en fin fortsatt vecka! Kram Helena

    SvaraRadera