onsdag 16 juni 2010

Köplust

Idag har jag varit i sta´n och shoppat. Det blev en hel del innan jag var klar. Två tröjor på Intersport, kände att jag behövde rensa ut och förnya t-shirtlagret. Köpte en ram till mitt nya knypplingsalster och lite kort att skicka till dom som behöver höra från mej. En födelsepresent till svärmor blev det också.
Innan jag körde bokade jag en tid till min älskling hos Jörgens massage och hälsa. Tänkte först ge honom en massage men när jag läste hemsidan insåg jag att han bättre behövde någon som tittade på knä´t han skadade senast när han var ute och sprang.
Jörgen är en duktig kille, han hittade små hårda knölar i låret som var kvar efter att Hasse försökte hämta vår lille kise i lönnen. När han masserade dom gjorde det så in i h...e ont enligt vännen min. Han fick också veta att han hade en inflammation i sitt knä och hur han skulle träna. Bra att skicka maken på rekonditionering ibland. Han blir som ny. Jag vill ju ha honom kvar länge än.

5 kommentarer:

 1. ja det är bra att du tar hand om honom :)
  kul med lite shopping!

  SvaraRadera
 2. Min sambo "kan sälf" men honom skulle jag absolut inte vilja bli av med heller *ler*. Lycka till i havet!
  :)

  SvaraRadera
 3. Ah, det är skönt att göra av med lite pengar i bland...vad blev det för present till svärmor då?...eller det kan du kanske inte skriva här?..

  SvaraRadera
 4. Tror jag det! Jag ville skicka min till doktorn när han talade om helt apropå att han nog hade brutit fingret när han skulle stänga igen bakluckan på bilen! Men noops, det ville han absolut inte höra talas om, nä det läker nog ihop av sig själv tror han!

  SvaraRadera
 5. Ulrika: kommer du till Anna på lördag får du se. Annars berättar jag på söndag.

  SvaraRadera