fredag 18 juni 2010

Shopping idag med


Vi startade tufft idag med en trip till gymet redan klockan 08:00!! Efter två pass klev vi ut i världen nyduschade och nöjda. Som uppmuntran för att vi varit så duktiga unnade vi oss ett besök på café i sta´n. Nej, inga kakor! utan jag tog en fralla och Hasse en baguette. På väg till cafeét gick vi förbi en prylaffär, nej vänta nu inte förbi. Vi, läs jag, var såklart tvungen att kika på alla fina saker dom hade därinne.
Den här lilla ljuslyktan fick följa med hem. Den stämmer in på oss.


Sen blev det en trip till Trästället i Skyrup. Där har dom verkligen allt. Massor av olika prydnadssaker, tallrikar och ljus mm. Fotona ovan visar en söt röd handblåst glasvas och en liten somrig ytterkruka som även dom fick följa med oss hem.
Efter trästället blev det Förmedlingscentralen i Tyringe. Där har dom allt som dom har på Trästället och massor av gamla möbler. Dock inget som vi blev sugna på att köpa.

1 kommentar:

  1. Fina saker du har köpt! Har länge velat köra till Trästället och titta vad dom har där. Får ju reklam där ifrån ibland. Tack för tipset om att Förmedlingscentralen har allt som trästället har. Då kör vi nog dit och tittar först!

    SvaraRadera