fredag 6 augusti 2010

Dagstur till månglarnas paradis

I torsdags gjorde vi en dagstur till köpparadisets köpparadis, Gekås i Ullared. Ni som inte varit där har kanske läst eller hört om det någon annanstans. Kanske på TV i dokusåpan om detta jättelika komplex.
Nåväl, i vanlig ordning gjorde vi naturligtvis både klipp och mindre goda köp. Klippet denna gång var en ursnygg jacka i skinnimitation för 199:-!!! Har bara provat den än men älskar den redan. Har varit en aning för varmt för jacka nu. Köpte även nya träningsbyxor och linne att ha på gymmet. Köpte ett par träningsbyxor på Intersport i början av veckan och jag kan säga att det är skillnad i priset, 70:- i Ullared och 400:- i stan. Fatta att man lätt blir fartblind på ett sånt ställe.
Vårt sämsta köp denna gången var en ny hallmatta. Den gamla passar inte i färgen till vår nyrenoverade hall längre. Mattan var superbillig, 24:90! Den var snygg och passar precis hallen. Varför var den då ett dåligt köp undrar vän av ordning? Jo, den kom inte med hem!! Vi har ingen aning om var den tog vägen. Vi har betalt den men mellan att kassörskan drog den och bilens bagage försvann den. Hasse påstår sig inte ha sett den efter att jag visade den inne i affären. Eventuellt har den trillat över till några som packade sina varor på bandet vid sidan om. Vad förvånade dom ska bli då dom inser att ingen av dom köpt någon matta men att dom trots det har en med hem. Hoppas att den passar i deras hall.

Svårt att tro att det ska finnas någon plats över för någon enda mer person när man ser parkeringen och mängden med bilar. Då är detta bara en bråkdel av parkeringen vi ser här.På hemvägen stannade vi för att fika på en golfklubb utmed vägen. Då blev min älskling så här glad.

Efter fikapausen körde vi vidare mot Falkenberg. Strax efter ligger laxbutiken och det blev nästa stopp. Vi köpte Toscansk lax som vi åt tillsammans med potatis, smarrig sås och sallad då vi kom hem.

Allt som allt en mycket lyckad dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar