söndag 1 augusti 2010

Regn

I morse när jag vaknade regnade det. Jag som glömt plocka in tvätten i går kväll. Flög ur sängen. Nu hade det inte kommit så många droppar så den var bara lite fuktig.
Efter det blev det lite pyssel med mina blommor och sedan frukost. Fortfarande lite regn vilket gjorde att jag fortsatte på stickningen av mina handledsvärmare som jag nyss påbörjat. Jag har haft alpackagarn liggande som vi köpte då vi var i Peru. Har inte vetat vad jag skulle göra med det. Tänkte sticka med pärlor men garnet var för tjockt. Har nu planerat att sy fast pärlor då dom är färdigstickade. Det blir egen design på handledsvärmarna denna gången. Har stickat lite olika mönster på handledsvärmare förut men aldrig till mej själv. På tiden att jag gör ett par till mej själv kanske.

Här är den påbörjade stickningen.

2 kommentarer:

  1. nån dag i livet ska jag bli bra på handarbete!
    men du, jag har INTE skickat ditt armband än, tänkte faktiskt vänta och se om du vinner i korsordstävlingen, ska dra vinnare senare ikväll där - så imorrn eller senast tisdag kommer jag skicka iväg det iaf. SÅ du inte tror att jag lurats :)

    SvaraRadera
  2. Sitta och sticka dagar är sköna, pysslat med blomster.. stackars krukväxter här hemma, törstar.. Här regnar det i stort sett varje dag så det är bara att gå ut i varje fall, men nu längtar jag ibland efter myskvällar framför tv,n..men bara ibland, det är ju skönt med sommar, så länge man inte har tvätten ute så gör inte vädret så mycket..
    Alpacka, låter skönt :)

    SvaraRadera