söndag 8 augusti 2010

Packning inför semestertrip


Efter ett hårt träningspass på en timme blev det pizza hos mor och far. Gott och välförtjänt då vi tagit i riktigt på gymmet. Ska nu göra uppehåll för semester.
Kommer att vara frånvarande här några dagar då vi tar en trip till Norge för att hälsa på dotter 2. Vi har packat i kväll. Mellan packandet fanns tid till att ta en riktig kelstund med våra små killar som ska stanna hemma. I vår nyrenoverade hall satt/låg vi och kelade dom.
Morris älskar att bli kelad på magen.

Visst ser dom ut att ha det bra.

Nu har vi ju en snäll son och en lika snäll granne som ska hjälpas åt att passa hus och kisemisar. Dom kommer alltså att få en del kel även om vi inte är hemma.
Hittar vi en dator kanske vi hörs annars kram på er alla.

6 kommentarer:

 1. Oj,oj, välkommen västerut, har du vägarna förbi så borde du stoppa på en kopp kaffe, jag sätter kannan på.. Jag har kelat med en katt idag jag också, grannens,..jag har hört att om man är snäll mot katter är dom snälla tillbaka, 'skiter' inte i egen trädgård, stämmer det?
  Harissa är en krydderblandning, jag får min från Marocco, chili, vitlök, spisskummin och säkert något mer som jag inte vet, superdupergott är det i varjefall.
  Ha en god tur till Norge, hoppas att vädret vi har haft i helgen håller i sig :)

  SvaraRadera
 2. hoppas ni får en bra tur! :) hörs om några dagar

  SvaraRadera
 3. Jag reser till Norge på torsdag tillsammans med Magnus 2 killar.Ha det bra och hälsa Nettan!

  SvaraRadera
 4. Å vi far till Norge på fredag....;)
  Ha en god tur!

  Antje

  SvaraRadera
 5. Mia: Tyvärr, katter skiter gärna på sitt eget revir.

  SvaraRadera