onsdag 25 augusti 2010

Liten utfärd


Igår tog vi en trip till Höganäs för att kolla in keramik och lite annat. Vi startade med fika vid hamnen. Det blåste rejält från havet. Vid vår efterföljande promenad började det regna, det kom stoora droppar och när vi gick med vinden blev vi endast blöta på baksidan. Alltså regnade det inte uppifrån utan från sidan. Mitt i regnet kom jag på att det vore snyggt med torkad vass i en vas i vår nyrenoverade hall. Hasse ansåg att sitta i bilen var bäst. Jag plockade alltså vass i ösregn. Eftersom vi inte hade kameran med så kommer det en bild på vassen när den är satt i vasen.
Efter det körde vi till ett ställe där dom samlat Kosta Boda, Iittala, Höganäs keramik och mycket mer i form av outlet. Nu är jag lite fundersam på vad outlet egentligen är. Trodde det skulle vara superbilligt men icke. Köpa Höganäs muggar för 50-60 kronor kan jag göra i en vanlig affär på rea. Som Hasse sa: vad är det för fel på IKEA?
Dom hade också en sportoutlet och där fann jag en badräkt på rea och en packe strumpor. Ny baddräkt behövs eftersom det är dags att börja simma inomhus i bassäng igen. Den gamla vågar jag inte tänka på hur gammal den är. Eftersom formerna på kroppen ändrats en del sen vi började träna och baddräkten var duktigt sliten kände jag att risken för att brösten skulle halka ur baddräkten var överhängande de sista gångerna vi var i simhallen i våras. Ny baddräkt var alltså väldigt nödvändigt.
När vi körde hem försökte vi finna små vägar där vi aldrig kört förut. Allt som allt en bra tur i nordvästra delen av Skåne.

4 kommentarer:

 1. Höganäs! Min barndoms stad!

  SvaraRadera
 2. Så fint det blev med vassen!
  Håller med - outlet ska vara outlet och inget annat.
  Skönt att du fick dig en ny baddräkt - man vill ju helst inte visa rattarna, inte på badhuset i alla fall :)

  SvaraRadera
 3. Ser att kommentaren jag lämnade igår är borta ... ja,ja ..det var svårt att kommentera överhuvudtaget ... det stod bara ERROR 503!
  Sv: du läser mina tankar! *ler*

  SvaraRadera
 4. Nog ska du ha ny baddräkt, välförtjänat efter all träning och insats du lagt ner, vilken känsla det måste ge att dom kanske inte håller sig på plats, misstänker ett Jällevarihäng bak också..Ska jag på badhuset måste jag också ha en ny, en större! Grattis :)

  SvaraRadera