lördag 28 augusti 2010

Sammandrag

Har varit dåligt med bloggandet de senaste dagarna. I torsdags var vi strängt upptagna med en massa annat hela dagen. Vi startade på IKEA på förmiddagen för att inhandla en typ av förvaring som vi ska hänga upp i vår nyrenoverade hall. Den kommer dock inte upp förrän vi bytt fönstren. Nu är det ju så mycket som måste tittas över när man väl kommer till IKEA så vi blev en aning sena. Jag hade en tid i H-holm på eftermiddagen. Hann med nöd och näppe dit i tid sedan mot hemmet. Ett stopp på vägen för att hämta en smörgåstårta. Den levererades till mor som firade sin födelsedag på kvällen. Innan vi fick njuta av den och en bärtårta tog vi två träningspass på gymmet.
Fredagen startade med städning och hopsättning av förvaringsgrejen. Efter lunch tog vi en cykeltur till grannkommunen. Där var vi på vernissage. Många vackra oljemålningar gjorda av Ingemar Strand. Vi passade också på att kolla in en fin handelsträdgård som finns där och som pricken över i:et hittade vi ett fint tyg i gardinaffären. Det ska bli gardiner i hallen. Som tur var hade vi färdig mat då vi kom hem. Hade köpt en spättalasagne i fiskaffären i byn då jag hämtade smörgåstårtan. Den ihop med ett glas vin och fredagen var fullbordad.

3 kommentarer:

  1. Spättalasagne, ovanligt eller? Låter faktiskt ätbart, gott? Dagarna flyr ( som alltid så här års) vill både vara ute och inne samtidigt..

    SvaraRadera
  2. har inte heller hört "spättalasagne" förr ... måste vara gott.
    :)

    SvaraRadera