måndag 27 december 2010

Ärende under dagen

Idag har vi hämtat fracken på MB-ateljeér. Hasse fick prova den igen eftersom dom gjort en del ändringar. Den sitter som gjuten. Han är sååå fin!
Efter det uppdraget hade jag tid för att fixa till naglarna. Eftersom jag aldrig gjort något sådant förut hade jag ingen aning om vad jag ville och inte ville med naglarna. Hon som skulle göra det var si så där på att förklara. Det kändes nästan som om jag absolut borde vetat hur allt gick till och vad det var jag ville ha. I min enfald trodde jag att det skulle gå att få råd. Fick dock veta att om jag la på naglarna så måste jag fortsätta med det? Alltså göra det igen efter så där en månad. Icke sa nicke! Det är liksom inte min stil. Kan dessutom inte ha långa målade naglar i jobbet. Passar inte hellre att ha då det blir dags för trädgårdsarbete. Det är nog bara till för kontorsdamer. Det slutade med att jag fick en vanlig manikyr och hon målade naglarna med en glitterfärg. Lite lagom.

3 kommentarer:

 1. Man måste tänka framåt. Långa naglar funkar ju inte när trädgårdssäsongen drar i gång.
  Skönt att fracken passade på din man.
  Kram Anne-Lie

  SvaraRadera
 2. Ibland tror man att man ska få råd, men så blir det inte alltid. Dock var det inte helt sant att man måste fortsätta med naglarna, man kan få en tid för borttagning, går på en 20 minuter och kostar dryga hundralappen....så dumt att hon sa så! Men du blev säkert fin ändå!

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera