söndag 12 december 2010

Mera dans

Dagen började med en skön sovmorgon, extra skön för älsklingen eftersom han hämtade hem dottern efter möhippan klockan två inatt. Jag steg upp lite tidigare och pysslade lite med tvätt, disk och bakade ut smörgåspepparkakorna jag gjort degen till i går kväll. Smörgåspepparkakor är ett måste här på julen, aldrig annars, Den första aväts här julaftons morgon. Nu är dom bakade för i år.
Klockan 12 skulle vi vara i Helsingborg för nästa danslektion. Det tar sig faktiskt med wienervalsen. Idag sa dansläraren Bra! vid två tillfälle. Det känns bra. Jag pendlar mellan att tro att vi kommer att fixa det med glans och att se hur vi i rasande tempo ramlar rätt in i hopen av människor som just då inte dansar. Hoppas dock att det sistnämnda förblir en mardröm.
När vi kom hem var det dags för lite Luciakaffe. Vi hade det en dag tidigare i år eftersom dottern var hemma. På så sätt träffade hon en del släktingar utan att behöva lägga tid på att köra land och rike runt. Vi fikade och hade en trevlig eftermiddag.
I kväll har jag startat på att knyppla ett nytt julhjärta. Jag har gjort 3 förut men tänkte hänga några stycken på rad i bokhyllan. Foto kommer senare.

4 kommentarer:

 1. Vad är smörgåspepparkakaor?

  SvaraRadera
 2. Härligt med sovmorgon, och lussekaffe(fast jag vill lussete).
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Lucia kram till den knypplande danserskan!
  Väntar på bilderna!

  SvaraRadera
 4. Smörgåspepparkakor har jag aldrig hört talas om...
  Jag är så imponerad av er Wienervals - det kommer säkert gå kanonbra när ni svävar fram på er nyårsbal. Hoppas du visar kort på detta stora äventyr senare. Luciakram

  SvaraRadera