fredag 10 december 2010

Fredag

Dagen började med en städning av huset. Sedan var det dags för två träningspass. När dom var klara blev det ett Maxirace och inhandling av dom sista julklapparna. Det har gått över förväntan enkelt att handla dom i år. Nu hoppas vi bara att alla ska bli nöjda och glada för gåvorna.
Efter hemkomsten var det riktigt gott med kaffe och macka. Sen blev det inslagning av klappar. Jag älskar att göra fina paket. Nåja, inte så flotta som jag har sett att vissa scrapare lyckas med. I affärerna gör dom ibaln så fina rosetter och sen knölar dom ner paketen i en påse lite hur som helst! Jag brukar säga åt dom att vara försiktiga när dom nu har lagt ner så mycket arbete. Dom flesta ser glatt överraskade ut över att jag tänker på det.
I kväll blir det julbord i bygdegården. Tur att vi har tränat idag. Känns lite bättre med samvetet då.

4 kommentarer:

 1. Jag tycker också det är kul att slå in mina klappar själv, men ännu har jag inte kommit igång.. Städning, jag har hört att det är vardagstrim så då har du väl klarat tre pass idag, väl unt julmat ikväll alltså :)

  SvaraRadera
 2. I år blir det en mager jul, både vad det gäller klappar och mat. Alla resurser har gått åt till konfirmation, student, 20-årsdag och körkort till den äldsta tidigare i år. Nu är det bara överlevnad som gäller! Vi ska fira att vi får vara tillsammans - äldsta dottern kommer ner från Norrland där hon gör sitt volonärtår och det betyder mycket.
  Fredagskram

  SvaraRadera
 3. Tog du danssteg till städningen. Lika bra att öva hela tiden.
  Nu går det fort till jul, jag är klar med mina klappar nu, så skönt.
  Kram Anne-Lie!

  SvaraRadera
 4. Åh så gott med julbord :D

  SvaraRadera