torsdag 9 december 2010

Shopping och dans

Idag var det dags för nästa lektion i wienervals. Något hade fastnat sen i går. Det är bara när jag tänker: det här går ju bra! Då, direkt så gör fötterna något dom inte skulle gjort och vi får börja om igen. Ny lektion på söndag och en hel del träning här hemma innan dess.
Efter dansen åkte vi norrut mot Falkenberg och laxbutiken. Tro det eller ej, vi blev jättehungriga av att dansa och ändå går det i väldigt lungt tempo. Efter middag styrde vi kosan till Ullared. Fylld av farhågor över jätteköer. Jag har aldrig varit på GeKås och haft så gott om svängrum. Vi fann parkering på nedersta planen. Bara det! Det har hellre aldrig hänt. Efter 1,5 timmar kom vi ut med allt det vi bestämt oss för att köpa. Ja och lite till. Förra gången köpte vi en dörrmatta som vi på något mirakulöst sätt lyckades glömma kvar. Denna gången köpte vi en liten lucia, en stjärngosse och ett ljusfat som inte var med hem. Fattar inte hur det gick till. Jag vet att jag la upp dom på bandet, dom finns inslagna på kvittot och någonstans däremellan har dom försvunnit. Ändå stod vi visa av erfarenheten och tittade en stund så vi fått allt med oss. Finns mycket underliga saker i vår herres hage.
Nu håller Hasse på att rymma ur matrummet så det ska bli dansa av.

4 kommentarer:

 1. Såna gånger måste det vara trevligt att fara dit! :)

  SvaraRadera
 2. Gu´vad roligt att gå på danskurs. Vi gjorde det för längesedan. Vi övade på garageinfarten för att få svängrum. När vi kom till hambo höll det på att bli skilsmässa . (Nä inte riktigt ) Då struntade vi i den dansen !! Men lycka till med valsen...den måste ni ju lära er ordentligt !!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 3. De flesta kanske väntar på nästa lönedag?

  SvaraRadera
 4. Så konstig att saker blir borta, det är inte någon som lyckats packa ner fel? Dansen kommer att gå som en dans och din acryl är jag spänt på, här var det olja, vältorkad, också på penseln, plötsligt tog inspiration bara slut..

  SvaraRadera