onsdag 15 december 2010

Jobb

Hade en känsla i morse att den här dagen skulle bli väldigt jobbig. Jag var ensam arbetsledare på plats. Den blev precis så tuff som jag trodde. Ett tag trodde jag att jag skulle springa ifrån mej själv och dessutom var telefonen helt galen. Tack vare en underbar personalstyrka som ställde upp fixade vi det tillsammans idag. Men det ska erkännas att det var skönt när klockan var fyra och jag kunde låsa och gå hem.
Med så mycket att göra hann jag inte känna efter om foten var OK. I kväll satte jag på extra stöd och vi valsade i vårt utrymda matrum igen. Sköönt! att det inte blev värre. I´m back again!!!

8 kommentarer:

 1. Usch, såna dagar på jobbet är inte roliga, när man knappt hinner pausa. Vad arbetar du med? Tur att inte foten blev värre. Skönt att få avsluta dagen med en vals.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Vilken tur att foten är bättre !!! Usch vad en del dagar kan vara struliga på jobbet. I skolan var det ofta så att när någon lärarevar sjuk skulle övriga lärare ta hand om den klassen också.Inte alltid så lätt med 26 barn i sin egen klass. Tur att ni löste det så bra. Kram och valsa försiktigt ! // Eva

  SvaraRadera
 3. Ni har för lite att göra om ni har tid att klaga, sa alltid min sjef. Låter som om du har haft mer än nog idag att göra som glömmer foten, (men med din fot har du lov att klaga, inte sån ment). Gott i varje fall att den håller för en vals :)

  SvaraRadera
 4. Så skönt att foten är ok igen! Dansa på :D

  SvaraRadera
 5. Full förståelse för hur din dag varit. Roligt att du har fullt stöd från övrig personal. Glädjer mig att din fot är tillbaka och du kan valsa runt i din älskades armar!

  SvaraRadera
 6. Bra att du är tillbaka igen!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 7. Vill önska dig en trevlig helg!
  PS. Glöm inte min utlottning! DS

  SvaraRadera