tisdag 28 december 2010

GOTT NYTT ÅR!

Det här blir sista inlägget i år för min del.
Idag var vi hos Mats på Danshuset för sista gången innan resan. Han sa att det syntes att vi gjort läxan. Det såg mer avslappnat ut nu. Hållningen och hur vi startade dansen hade han lite önskemål om idag. Han sa också att wienervals och quickstep är dom två svåraste danserna att lära!! Tur vi inte visste det innan. Vi ska göra allt vi kan för att det ska se så snyggt ut som möjligt. Han ska slippa skämmas över oss när vi säger att vi gått på Danshuset. Vi lovade även att skicka ett mail och berätta hur det gått på resan.
Vi hade mycket gröt över så mina föräldrar och sonen var här på grötlunch idag. Efter gröt och fika har vi ägnat oss åt att packa. Nu är väskorna i stort sett färdigpackade. Bara att hoppas att dom inte hamnar i nåt annat land utan följer med oss till Wien. Puh! Alltid är det något som ska oroa.
Jag skrev ju i början att jag inte kommer att göra fler inlägg i år. Vi åker nämligen redan strax innan klockan 06 härifrån i morgon bitti. Sonen kommer att ta över huset nu när vi är borta för att inte våra små kisar ska behöva vara ensamma.
Har ingen aning om huruvida dom har en dator man får låna på hotellet men om vi skulle få mycket tid över så kanske jag skickar ett inlägg från Wien.
Skulle det inte bli så vill jag med nedanstående bild önska alla goa bloggvänner ett Gott Slut på 2010 och
ETT GOTT NYTT ÅR!!

7 kommentarer:

 1. Ha en jättetrevlig nyårshelg i Wien !! Vilken kanongrej !! Hoppas det går jättegalant med valsen !!! Kram och gott nytt år från Eva

  SvaraRadera
 2. Detsamma!! Ha en underbar och oförglömlig resa!! Ska tänka på er!! Glöm inte att ta en massa kort!! Vi vill se!! Kram

  SvaraRadera
 3. Kolla mailen om du har tid!!

  SvaraRadera
 4. Lycka till med dansen, det kommer att gå galant. Önskar dig och din man ett riktigt Gott Nytt År!
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Gått Nytt År!!!!!!!!!
  Önskar Linda

  SvaraRadera
 6. Jag är helt övertygad om att ni kommer att sväva ut på dansgolvet som ett supersnyggt par! Happy New Year Mimmi!!

  SvaraRadera
 7. Gott nytt år, och idag är det 2011. Vad duktiga ni verkar vara på att dansa, det ser så flott ut med wienervals.

  SvaraRadera