Årets första äppelkaka står i ugnen. Det är jättegott med äppelkaka och vaniljsås. Jag har ett recept på äppelkaka som mor alltid brukar göra. Det är så enkelt: smör, mjöl och lite socker. Jag brukar dock ändra lite i det, ibland lägger jag i havregryn, ibland malda hasselnötter. Det blir lika gott vilket som. Som förrätt blir det ugnsbakad pangasus med räkor och grädde. Tilldet en squashlåda som jag ännu inte komponerat receptet till. Det sker efterhand som jag lagar den. Brukar bli bra och omväxlande. Allt detta tänker vi bjuda vår favoritgranne på när han kommer. Han har förärat Sverige med ett litet höstbesök.
Naturligtvis kommer vinet fram till maten. Känner jag mig själv och honom rätt kommer diskussionens vågor att gå höga här i kväll.
Ha en bra lördagkväll alla därute.
Åh det låter jättegott alltihopa!
SvaraRaderaVettu, jag ska göra en 4 veckor lång praktik på Hässleholms turistbyrå nu med start i v 42.
Du rör dig väl mycket i krokarna där? Kanske vi kunde ta en lunch ihopa någon dag? Vore mysigt tycker jag.
Kram Kram och Ha en härlig Lördagkväll
Äppelkaka kan jag inte äta men maten lät riktigt god :)
SvaraRadera