lördag 16 oktober 2010

Besök

I dag har vi haft ett riktigt trevligt besök. Vi lärde känna ett par från skånska Staffanstorp när vi var i Peru. Vi trivdes bra ihop under resan och pratade om att vi skulle träffas efter att vi kommit hem. Hur många gånger säger man inte så där: vi måste träffas efter att vi kommit hem. Hur många gånger blir det av? Brukar aldrig bli så.
Den här gången gjorde vi slag i saken. Vi skickade ett mail och hörde om dom var intresserade av att hälsa på oss. Det var dom.
Dom här "efter resan"-träffarna kan bli rena floppen. Alla sitter där och undrar vad i hela fridens dar ska jag prata om? Vad var det som gjorde att jag tyckte dom var så trevliga. Känner ni igen er?
Det här blev raka motsatsen. Kändes som om vi hade känt dom hur länge som helst och samtalet bara tog vid där vi avslutade det. Helt underbart. Vi hade hur mycket som helst att prata om.
Nu är det bestämt att vi ska besöka dom någon gång fram på vårkanten. Då hoppas vi få se nytagna foto från deras förestående resa till Mexico.
Kan inte låta bli att lägga in en bild över Maccu Pichu från vår Peruresa.
Det är roligt att drömma sig tillbaka.
Svårt att fatta att det snart är ett helt år sedan vi var där.

3 kommentarer:

  1. Tur att det inte blev en flopp. Peru, låter som ett helt fantastiskt resemål, dina 'ruiner' är såna där ställen som jag älskar att trava runt i. Önskar mig varje år till Pompei, men inte när det är så himla varmt som på sommaren, kanske det är därför det fortfarande inte blivit av.. Oansett, det börjar bli sent, så en god natt till dig :)

    SvaraRadera
  2. Kul att ni hade trevligt!Jag kan också vara rädd att det ska bli..tryckt stämning, men det brukar gå bra :)

    SvaraRadera
  3. Det är det som är det fantastiska med riktiga vänner.....det kvittar hur länge man har varit ifrån varandra....man fortsätter där man slutade. Vilken fantastisk resa ni var på! Och resmål med histora bakom tycker jag om och det har ju verkligen platsen ni var på! Ha en fin söndag!

    SvaraRadera