torsdag 14 oktober 2010

Solnedgång

I går kväll kände jag att en liten livsande hade hittat in i min kropp igen. Bestämde mig raskt för att det var dags att jobba idag. Ja, ni vet ju redan att jag är en stor optimist. La mig att sussa i tid, jag skulle ju till jobbet. Vaknade vid 01-tiden och hade en så fruktansvärd huvudvärk. Har aldrig haft så ont i huvudet. Hade dessutom kvar min hosta. Varje hostning kändes som om någon elaking slog mig med en slägga i skallen. Tog mig fram till räddningen, 1 st. Ibumetin. La mig försiktigt i sängen och försökte hålla ihop huvudet för att det inte skulle explodera och in ögonen i skallen samtidigt. Dom höll nämligen på att trilla ut var gång jag hostade.
Den förb...e livsanden hade svikit igen.
Resultat: jag är hemma idag också, ingen bugg ikväll och ingen träning i morgon.
Utvärdering: skittrött på allt vad förkylning, rinnande näsor, hosta och huvudvärk heter.
Innan allt detta hände fann jag ju en liten livsande. Den gjorde att jag kunde gå ut och ta ett fint foto på den nedgående solen. Det ser ut som en skogsbrand men är solen. Naturen ger dom mest välregisserade skådespelen.

2 kommentarer:

  1. Det är nog bäst du tar det lugnt lite till, överdriver man så kommer gärna större infektioner. Men en lite fotosession är ju bara skoj, och ingen har väl hittills tagit skada av lite frisk luft? Fin himmel det där. Krya på dig :)

    SvaraRadera