söndag 31 oktober 2010

Grå söndag

En riktigt grå söndag utanför fönstret. Då är det läge att förgylla den med något inomhus.
Dagen började bra med mys i sänghalmen innan uppstigning. Trodde att jag vaknade kl. 8 men insåg efter en stund att klockan bara varit 7! Lite förargligt en söndag när det är OK att ligga längre. Nåja, nu är jag uppe. Efter en skön frukost följde en del plock med tvätt och blommor som behövde en översyn. Vid närmare koll så hittade jag massor av knoppar i min julkaktus. Se där, ytterligare något som förgyllde dagen.

Ser ni dom små kopparna som snart ska bli vackra blommor?
När vi var i stora staden i går hittade jag en top som jag verkligen gillade. Färgglad med en aning orientstuk över det hela. Det är Kap Ahl som lanserat en ny kollektion som heter Vintage Stories. Det bästa med mitt fynd var storleken. Provade först en 40-42:a som jag brukar ha. Men icke, så fort jag rörde mej hotade brösten att hoppa ut ur urringningen. Tittade på storleken då jag trodde att jag sett fel första gången. Nejdå, 40-42 stod det. Hämtade raskt en 36-38 som passade perfekt!! Snacka om att förgylla dagen. Jag tjoade nästan rakt ut i provhytten. Behärskade mej dock tills jag kom ut ur densamma. Då fick Hasse en stor kram. Han fattade nog inget av glädjen från början och ja, jag vet att jag inte är mindre för det men det känns bra i själen att kunna ha den storleken. 
Nyaste köpet. Röd och grann. Kan kanske passa bra att ha till jul.

Upp till bevis angående storleken.

Måste bara visa det vackra halsbandet vår dotter skickade till mej i födelsedagspresent.


7 kommentarer:

 1. Vilken härlig färg på tunikan! Och kul med storleken :D

  SvaraRadera
 2. Samma top såg jag på Kapp Ahl i Växjö i fredags. Jättesnygg. Men jag hittade en annan tunika som jag köpte. Du får en fin julkaktus när den börjar blomma.
  Kram Anne-Lie

  SvaraRadera
 3. Snygg top och det där med storlek kan man både bli ledsen och glad åt. Visst är det roligt med november(jul-)kaktus. Man glömmer nästan bort den och ett tu tre är den full med knoppar. En glad-blomma ! Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Grattis!! vilken känsla det måste ha varit. själv får jag slita med 46,an. kanske jag borde börja med lite afrikansk dans över nyåret..

  SvaraRadera
 5. URtjusig tunika! I Like! Och halsbandet också!

  SvaraRadera
 6. Förstår känslan....
  Verkligen fint halsband - av glas?

  November är döpt till hälsomånad då man riktigt tar hand om sig, både själsligt och kroppsligt - du har ju onekligen börjat bra....

  Noverbermys på dig/er.

  SvaraRadera