söndag 17 oktober 2010

Har snart letat klart

Igår hittade jag några stycken, en under mattan, en satt minsann i bokhyllan och en hade smugit in i grytskåpet. Vilka undrar ni kanske. Jo, livsandarna så klart. Dom börjar komma fram nu. Idag tog vi en rejäl promenad i det fina vädret, 1,5 timmar. Riktigt skönt och jag var inte speciellt trött efter det. Hade sedan förut bokat två träningspass. Jag bestämde raskt att Funwalken gick nog bra idag. Det går ju att köra ett långsammare tempo än jag brukar. Puls-cirkel hoppade jag däremot över. Jag blev inte speciellt trött på funwalk-passet, det kändes alltså kanonbra. Nu är jag på gång igen.
Igårkväll stickade jag klart en halskrage. Ni vet en lång rundstickad sak som man lägger två gånger om halsen. Som en halsduk fast utan början och slut. Nåväl, dottern i Norge hade beställt denna i lila. När jag kommit halvvägs på den insåg jag att då jag stickade ihop maskorna till en ring snodde jag den samtidigt ett varv i ena änden. Går ju inte att ge bort något som inte är helt OK så den här blev till mej själv. Har börjat på en ny till dottern.
Ska på utbildning måndag och tisdag så då blir det uppehåll i bloggandet.
Ha det gott så hörs vi på tisdag.

4 kommentarer:

 1. Så skönt att energin är tillbaka, det är ju absolut inte kul att vara sjuk. Men nu förstod jag inte helt, hade du vridit sjalskragen till ett åttatal? Det måste ju i sån fall vara jättesmart, tänker på när man ska ha den två varv runt halsen..eller tänker jag helt fel nu..
  Oansett, hoppas du får en finfin måndag :)

  SvaraRadera
 2. Jag vill se bild på ditt stickande! :)
  Ha så trevligt på kursen och tack till er båda för kött-tipsen! :)

  SvaraRadera
 3. Du har en utmaning att hämta hos mig till den dag du kommer hem :)
  http://www.monstermalla.se/2010/10/gamla-bilder-och-en-utmaning.html

  SvaraRadera
 4. Har kommit så här långt i min "fuskpolo"-variant: 68 maskor klara på stickan ... ja, så långt!
  *ler*

  SvaraRadera