måndag 25 oktober 2010

Frissan

Idag har det nästan bara varit arbete för hela slanten. Vi har dock haft riktigt fint väder med strålande sol. I natt ska det komma regn och imorgon har vi ishalka. Satt på vinterdäcken än? Nej då! Måste nog ta mej i kragen och fixa det.
Efter jobb körde jag till stora staden eftersom jag hade en tid till frissan. Håret var väldigt långt och låg platt på huvudet. Skönt att komma till frissan då. Brukar gå var 6:e vecka för att håret ska vara någotsånär i ordning. Så är det att ha kort hår, då tvingas man gå oftare. Jag tröstar mej med att jag absolut inte använder en enda krona på färg, toning, slingor eller permanent. Då offrar jag hellre pengarna på klippning oftare.
Jag har en så duktig frissa. Det är bara att sätta sej tillrätta i stolen och säga gör som du vill. Det blir alltid bra. Jag är noga med att alltid gå till samma frissa. Hur gör ni? Testar ni olika frisörer eller är ni lika konservativa som jag?

Än så länge har jag inte sett ut som ovan när jag kommit från frissan.


8 kommentarer:

 1. Jag går till frissan var 10:e vecka. Håller med dig att det är skönt att gå till dit, man riktigt njuter av "behandlingen".
  Här har också varit sol idag. Jag har lagt granris på mina ömtåliga växter idag,
  Kram Anne-Lie

  SvaraRadera
 2. Jag går alldeles fär sällan till frissan...2 ggr per år tror jag. Jag VILL gå till "min" frisör men ofta blir jag impuslov och MÅSTE gå IDAG så då blir det ngn annan och så blir jag missnöjd :P
  Kanske,kanske jag planerar lite längre i förväg nästa gång

  SvaraRadera
 3. Tjenis.
  Brukar gå till olika frissor, men nu på sistone har det blivit samma. Det är skönt...för dom vet.
  Du, vi ska ha ett möte den 5/11, typiskt va. Jag kan ändå men om du kan en annan dag så bytar vi. Annars tar vi den 5/11 för vi SKA luncha! :) Men tänkte...frågan är fri..

  SvaraRadera
 4. Det är OK att byta frissa emellanåt tycker jag för jag själv ändrar mig om vad jag tycker och då är det lättare med en ny frissa.....man kommer helt in på nåt nytt. Men det är underbart att gå till frissan, deras shampo och balsam luktar så mycket godare än alla andras!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hej! Jag går bara till frissan 4 gånger om året och då blir det till samma. Jag brukar göra slingor också för att pigga upp lite.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 6. Den 5/11 blir toppenbra!:D

  SvaraRadera
 7. Jag går nog til den samma. Så länge mitt hår var kort stod jag på var 6.e måndag, då hade jag ledig dag efter arbetshelg. Men i de sista åren har håret blivit lïte längre och frisören är ändrad, just nu ër det en kollegas dotter som klipper, hon lär sig yrket och behöver övning..

  SvaraRadera
 8. ...frissa? vad är det?
  Skämt åsido så med mitt långa hår behövs det bara ett besök max/år....

  Har också döttrar som kan "karva" emellanåt vid behov.

  Tack för arkivtips.

  Antje

  SvaraRadera