lördag 30 oktober 2010

Idag 20 år och vansinnigt shoppingsugen

Känner mej som 20 år idag. Skulle vilja göra något riktigt galet. Kan bara inte komma på vad. I vart fall var det vinkaraffernas dag i går. Jag fick tre!! vinkaraffer. Vi har under våra drygt 30 år tillsammans aldrig ägt en vinkaraff. Det skulle jag råda bot på nu så jag önskade det i födelsedagspresent. Önskan hörsammades över hövan vill jag lova. Två är OK, en för rött och en för vitt men tre blev i mesta laget. Dessutom var dom två likadana. Ser man på, min mor och vår son hade samma smak. Jag kom på att den ena var köpt i en affär i stora staden där jag sett ett par urtjusiga lila! handskar. Raskt till handling. Efter dagens melodikryss blev det en stadstur. Bytet var kvickt avklarat och nu ståtar jag med världens finaste handskar och två vackra vinkaraffer. Har även sett en lila plånbok som skulle passa så bra till handskarna. Visade vännen dom idag och nämnde att det snart är jul.
Visst är det en läcker färg på handskarna?

6 kommentarer:

 1. Urläckra hanskar! Och en lila plånbok till dom kommer ju att bli kanonfint! Jättefina karaffer du fick! Jag gillar karaffer men har bara en själv som vi köpte i Polen tror jag för ett antal år sedan. Ha det gott tills vi hörs nästa lördag. Kram Crea

  SvaraRadera
 2. Vad bra att du kunde byta den ena karaffen mot handskar, och självklart ska du ha en lila plånbok också..
  Kram Anne-Lie

  SvaraRadera
 3. Vinkaraffer? Jag har ett par men dom blir aldrig använda, dom ska vara till att dekandera vinet eller? Hos mig har dom fått agera blomvaser några gånger..Kanske jag borde bli lite duktigare värdinna när det gäller. Fina var dom dina två och handskarna, lila, härlig färg. Du ska se att plånboken hamnar under granen. Har haft en aldrig såp liten shoppingrunda idag jag också, resulterade i fyra jeans! Undrar om jag har svårt att välja..
  Ha en fortsatt fin helg :)

  SvaraRadera
 4. Snygga handskar och så rätt i höstens trendfärg. Vinkaraffer !!! Undrar om vi har någon i skåpgömmorna ? Det är fint att servera i ! Fyllde du jämnt ???
  Ha en skön kväll !! // Eva

  SvaraRadera
 5. Jättefina - både karafferna och handskarna :)

  SvaraRadera
 6. Grattis på efterkälken!

  Har ett par arvekaraffer och det är faktiskt roligare att servera ur dem än baginboxen - nästan så att vinet smakar bättre....

  ...och som nå'n sa:
  - åldern sitter bara i huvve't!

  Ha'de'

  SvaraRadera