onsdag 27 oktober 2010

Blod

Dagen har gått i arbetets tecken. Hela förmiddagen hade jag Hasse med mej på jobb. Han fixade en del med min dator som jag inte redade ut själv. Vi har en del listor i Exel och han är jätteduktig på det. Jag är urusel på det. Han skulle besiktiga bilen och efter det kom han inom jobb för att ordna upp det som jag svor över i gårkväll. Min chef hyrde raskt in honom 4 timmar för att ordna det han skulle åt mej och lite annat åt henne. Jag trivs extra på jobbet när jag har honom i närheten. Fattar fortfarande inte att vi varit gifta 30! år nästa år. Jag är lika gla i honom idag som för 30 år sen, ja, faktiskt nästan mer. Det kanske är så att man antingen växer ihop eller isär. Vad tror ni? Djupa tankar så här en onsdagskväll eller?
I vart fall gick bilen igenom besiktningen och bara det är värt att fira.
I eftermiddag körde jag direkt till sjukhuset för att låta dom tappa lite blod. Det var en för mej ny tjej som skulle sticka. Hon var väldigt ung och jag tänkte hur ska detta gå. Visst är det pensionärspoäng jag plockade där? Tror att bara för att dom är unga så klarar dom nog inte det.
Som tur var kom min oro på skam. Det är inte många som stuckit så fint som hon gjorde. Naturligtvis fick hon berättigat beröm.
Nu efter kaffe och samtal med min goa svärmor så väntar sängen snart.

5 kommentarer:

 1. Det är gott att ha en duktig karl !!! Gifta i 30 år är inte dåligt. Vi ligger ett par år före, 34. Det har varit fina år för oss med. Vad duktig du är som lämnar blod. !!! det borde fler göra. jag med !! Natti natti !! // Eva

  SvaraRadera
 2. Ni verkar ha ett riktigt härligt äktenskap :)

  SvaraRadera
 3. Hejsan Svejsan. Härligt att höra att ert äktenskap spirar ännu, vilka förebilder! Jag och Mikael har varit ett par i 15 år och jag får säga att det är samma sak här, vi har det oförskämt bra och kärleksamt.:) Va bra att tejen var bra på att sticka, smäll på fingrarna fick du, haha, fast det bjöd du säkert på. Man lär sig nåt varje dag. Idag lärde jag mig vad Hässleholms HUMOR förening är för nåt! :)

  SvaraRadera
 4. Du är duktig som ger blod! Det behövs.
  Härligt med en man som du tycker så mycket om och vice versa!
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 5. Så härligt att vara gift i 30 år! HAr 25 år kvar tills dess ;-).
  Duktiga du som ger blod.

  SvaraRadera