lördag 1 januari 2011

Nyarskonsert

Gott Nytt Ar alla bloggvänner!
Nu har vi hittat en dator, dvs datorn hittade vi första dagen men den är väldigt sällan ledig.
Wien är underbart! Det var en upplevelse utöver det mesta att sitta i Müsicverein och lyssna till nyarskonserten. Som vi njöt. Kapellmästaren var ny för aret och hade för oss endast okända stycke i ordinarie programmet. Dock klart njutbart. När dom slog an dom första takterna pa "an den schöne blaue Donau" och publiken som sig bör avbröt med applader kändes det underbart att fa sitta med pa "riktigt". För att inte tala om att Radetzkymarschen gav gashud!
Vad är en bal pa slottet?? Jo, alldeles underbar!! Vilken känsla, alla var finklädda till tänderna. Stiliga herrar i frackar och smoking var jag vände ögonen. Hasse hade manga vackra damer att vila ögonen pa. (Foto kommer när vi kommer hem) Det tog dock till ca. klockan 2 pa natten innan dansgolvet var sa avfolkat att det gick att dansa. Det var säkert flera hundra personer, det var sa trangt att man knappt kunde andas. Men alldeles, alldeles  underbart!!!

5 kommentarer:

 1. Det låter alldeles, alldeles underbart! :)

  SvaraRadera
 2. Vilken upplevelse !!! Har tänkt på dig och er wienervals.Ska bli spännande att se bilder. Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Roligt att höra att ni har det bra. Förstår att allt är underbart, som att leva i en dröm. Tänk en bal på slottet!! Ska bli kul att se dina bilder.
  Kram Anne-Lie

  SvaraRadera
 4. Så absolut underbart det låter! Det måste ha varit helt fantastiskt och jag väntar också på bilder!
  Njut!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 5. Va roligt att läsa! Tänkte på dig och höll tummarna om att det skulle vara så fantastiskt som du önskat. God fortsättning och kram från Lena

  SvaraRadera