torsdag 17 februari 2011

Dagens kluriga fråga

När ska det sluta blåsa? Svara på det den som kan. Jag är hjärtinnerligt trött på blåsten. Det viner och tjuter när man gått till sängs. Igår kväll hade jag ingen älskling hemma som kunde värma mej hellre. Han spelar schack om onsdagarna. Jag står ut med många minusgrader, jättetuff värme, regn och snö i massor men blåst har jag svårt för.
I morgon kommer sopgubbarna och ska hämta två säckar. Jag undrar just var säckarna befinner sej när dom ska hämtas. I kväll har Hasse redan hämtat in dom från åkern en gång. Ligger dom inte vid tomtgränsen så tas dom inte med på lasset. Ingen hemma i morgon så det finns ingen som kan vakta säckeländena. Blir väl att åka på tippen med dom själv om dom inte blåser så långt bort att vi inte hittar dom. Fast då kan vi kanske bli anmälda för nerskräpning.
Fick ett paket på posten idag från Lyssnarklubben. Jag hade beställt en ljudbok som heter "Ensamma hjärtan och hemlösa hundar". Det verkar vara en mysig bok när man läser om den. Ska lyssna på den när jag kör fram och åter till jobb. Då blir resan ett rent nöje.

4 kommentarer:

 1. Jag är enig, vinden är det värsta som finns. Här blåser det tack och lov inte så mycket, inte som hemma hos mina föräldrar, där lärde jag mig avsky vinden. Som klar nr 2 kommer kylan, nu har det inte varit så illa sista veckorna så jag ska inte klaga där heller.. men nog hade det varit skönt med lite sol och värme nu. Ljudböcker är toppen tycker jag, bilresan måste gå så mycket lättare då. När barnen var mindre köpte jag en ny för barn varje gång vi åkte hem till Svergie, då gick resan så mycket fortare. Ha det bra nu och inte frys dig helt i stykker :)

  SvaraRadera
 2. Ojsan blåser det så mycket hos er... här blåser knappt ingenting.Ljudböcker är perfekt lyssnar ofta på det när jag är / var ute och gick/Kram

  SvaraRadera
 3. Storm? Här har det blåst en del men inte så farligt de senaste dagarna. Hoppas era säckar blir kvar där de ska!

  SvaraRadera
 4. Ja, visst är det otrevligt med blåsten. Riktigt isande nordanvindar har det varit. Låter perfekt med en ljudbok, bra att ha i cd-spelaren i bilen.
  Kram!

  SvaraRadera