lördag 12 februari 2011

Lördag med nya erfarenheter

Idag var jag på scrapträff! Tro det eller ej. Jag har aldrig ägnat mej åt den konsten men har väl blivit lite inspirerad av Eva. Nu tror jag absolut inte att jag kommer upp i hennes klass men jag köpte faktiskt några små saker som jag ska testa. Vad det blir får ni kanske se om några dagar. Ser det rent eländigt ut kan ni bara glömma detta inlägget. Jag hade med mor och svärmor. Dom blev också lite sugna och köpte vars lite grejer. Jag trodde det skulle vara några som sålde sina alster på scrapträffen men det var ingen som gjorde det. Däremot hade man två bord med försäljning av tillbehör. Jag tyckte det var svårt att veta vad jag skulle ha. Vill ju inte köpa på mej en massa dyra stämplar och färg om jag inte fortsätter med det. Där fanns några tjejer som gärna visade och berättade hur dom gjorde för oss noviser. Det var trevligt.
Kaffe och kaka avslutade det hela.
Detta köpte jag. Kanske kan ni gissa vad det åtminstonde är tänkt att bli? Efter det blev det en trip till Maxi. Inhandlade lite som skulle bli till kvällens middag. Grönpepparpaté med cumberlandsås till förrätt och cajunbakad lax till huvudrätt. Låter det som en smarrig lördagsmiddag?
Hela dagen har solen varit på sitt nådigaste humör och lyst så vackert på oss. Tillsammans med den nyfallna snön blev det helt underbart ute. Jag kände verkligen en stor glädje när jag såg det.

7 kommentarer:

 1. Åh det lät helt underbart med den maten!
  Kul med scrapbooking, gjort lite jag med då och då när tiden finns. ha en skön kväll.

  SvaraRadera
 2. Visst är vintern underbar när det är såna här ljuvliga dagar. Och trots att det är kallt så värmer solen.
  Javisst är Eva duktig med sina kort, men om du blir lika "biten" så kan du också göra lika vackra kort.
  Ingen dålig lördagsmiddag du bjuder på.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Distress ink - hm, något för en tankspridd som mig kanske.. Scrapbooking har jag en väninna som håller på med, ett sånt himla pillande och jobbande, men det blir ju väldans fint då. Lycka till,(med valentinskort?) detta klarar du :)

  SvaraRadera
 4. Jag gillar scraping men tycker det är för dyrt! Men bokhandeln i staden har scraping kvällar med olika tema som kan gå på och få tillgång till massor av tillbehör. Det brukar kosta 3-400 kr för 4 timmar med fika och då ingår allt material. Jätte trevligt och både jag och dottern har varit nöjda då vi gått hemåt.

  Din lördagsmiddag lär underbar!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Jag kan tänka mig att det mitt i allt kanske är så kul att scrappa att det är beroendeframkallande ;)

  SvaraRadera
 6. Har heller aldrig provat det här med kort men håller med dej om att man blir lite sugen när man varit inne hos Eva....Mmmm det lät ju jätte gott som lördagsmiddag/Kram

  SvaraRadera
 7. Att skapa sina egna kort är en trevlig sysselsättning!

  SvaraRadera