lördag 26 februari 2011

Lördag igen

Den av oss som arbetar när den andre är ledig går alltid upp och säger hejdå med en kyss. Idag arbetar älsklingen, alltså blev jag väckt av en kyss när han skulle köra. I de flesta fall somnar jag om igen men idag började jag fundera på min gardin, den som jag ska sy av ett lakan. Sömnen ville inte komma tillbaka, lika bra att stiga upp.
Har satt igång en maskin tvätt och ska se om jag kan få ut nåt vettigt av mitt lakan.
Måste först berätta att dottern ringde i går kväll. Dom tog hand om en kissemiss när deras grannar skulle flytta till lägenhet. Själv hade dom redan tre katter. I går när dom kom från jobb så hade det varit slagsmål. Deras ena katt hade fått en klo i ögat och var nu väldigt rädd för allt som rörde sig. Det var inte den första incidenten som inträffat. Nu undrade dottern om vi kunde ta hand om deras lilla senaste tillskott, alltså grannens katt, Tyra. Det är en stor madam, rund som en liten fotboll. Vi har aldrig haft en honkatt. Har tyckt att det är enklare med hankatter. Ska bli spännande att se vad Belse gör när vi får en ny inneboende. Han är nämligen rädd för allt som inte är som det brukar vara. Han var även rädd för Morris när han kom till oss som kattkälling. Han vande sig dock vid det så vi får hoppas att detta också går vägen. Fortsättning följer....

6 kommentarer:

 1. Vill önska dig en trevlig lördag! Och lycka till med gardinen och den nya katten.

  SvaraRadera
 2. Kul att sy gardiner!!! Ha en trevlig helg!
  Kram helena

  SvaraRadera
 3. Jag blir så inspirerad av din energi! Har fördelat städuppgifterna på oss tre, ska ner på stan och handla lite som jag fattas till chiligrytan som äldsta beställt till middag. Får skämma bort henne innan hon åker tillbaka till norrland i veckan!

  SvaraRadera
 4. Stackars lille kisse!! hoppas det funkar bättre med lilla Tyra hos er Ha en skön helg /Kram

  SvaraRadera
 5. Katter är revirtänkare eller.. vill inte ha inkränkare? Hoppas det fixar sig. Lördag, borde göra något nyttigt och något kul, får se, just nu hittar jag inte energien, men dagen är ju inte slut ännu..

  SvaraRadera
 6. Spännande med ny katt, det kommer säkert att gå bra. Nya gardiner är alltid trevligt. Har det med att våren snart kommer, som man vill möblera om tror du? Och köpa nytt.

  SvaraRadera