lördag 12 februari 2011

Fredag

Igår fanns det ingen tid över att skriva något.
Hade en riktigt skön dag på jobb då jag hann med en massa sånt som jag brukar lämna eftersom det inte är bråttom. Den högen kan bli rätt stor efter ett tag och då är det nra att man hinner fixa till det. Kände mej väldigt nöjd med dagen när jag lämnade jobbet.
Nästa punkt var träning. Hem och hämta vännen min och sen bar det av till träningen. Vi hade en för mej ny instruktör. Ingen hit. Jag kände absolut ingen inspiration under passen. Funderade under tiden på vad som var fel. Hon sa samma sak som dom andra instruktörerna men... Kom på att det var entusiasmen hos henne som saknades. Hasse kunde se på hela mitt kroppsspråk hur irriterad jag var under passen. Går jag på ett pass vill jag ha någon som hejar på mej så där lagom. annars kan jag ju träna ensam. Gillar inget lamt "kom igen".
Från träningen körde vi direkt till min bror och hans familj. Äldsta dottern har nått den magiska åldern av 18 år! Det är stort. Tänk vad man får göra mycket när man är myndig. Nästan allt utom att gå på systemet. Vi som nått en bit förbi detta magiska streck vet att det följer en massa ansvar med i paketet. Men det är härligt att se ungdomarna. En trevlig kväll i släktens hängn.
Idag ska jag göra en grej jag aldrig gjort förut. Spännande! Jag återkommer med en rapport om detta.
Solen skiner på nysnön och det är otroligt vackert ute.

7 kommentarer:

 1. Ja, du hade en fullbokad fredag. Skönt att du hann ikapp med en del på jobbet.
  Här skiner också solen på den nyfallna snön inatt var det -13 grader, skönt att få ligga nerbäddad i den varma sängen så.
  Kram och trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. låter som en skön lördag- ser med spänning framemot ditt äventyr i dag! Nyfiken!!!

  SvaraRadera
 3. Härlig ålder, här blir en "systemåldern" snart. Som du säger, ansvar med ålder men hittills tycker jag mina klarat det där rätt bra.

  SvaraRadera
 4. Va nyfiken jag blir ...ser fram emot rapporten :) Här har vi födelsedag också älste sonen fyller 24 och firandet blir här , något han inte har ngt emot. Ha en bra dag /Kram

  SvaraRadera
 5. Nu blir jag nyfiken och inte så lite heller! Åh vad jag tycker om halsbandet du har virkat! Riktigt riktigt snyggt är det! Solen skiner här också och vi fick äntligen tummarna loss och körde till kolonin. Ha det gott!

  SvaraRadera
 6. Ah va ska du göra!?? Jag blir så nyfiken!

  SvaraRadera
 7. Jag tycker dagarna går så fort just nu, ser ut som det är flera som har det sån. Vad är det för spännande som du gör?

  SvaraRadera