måndag 28 februari 2011

Februari

Sitter här och ser tillbaka på årets kortaste månad. Vad har egentligen hänt och hur blev februari?
1. Jag har lärt mej en ny grej. Nåja, lärt och lärt. Det finns såklart massor kvar att lära men jag har skrapat på ytan av scrapping. Fann det hela mycket trevligt och har lite idéer på vad jag ska göra framöver. Scrapmässa i Helsingborg den 27 mars innebär nog att jag kommer hem med en hel del nyinköpt material.
2. Jag har varit på kallmålning igen. Det är jättekul. Tänk er själv 6-8 kvinnor som sitter knäpptysta och arbetar. En liten kise fick följa med hem denna gång + en påbörjad kruka. Längtar till nästa gång.
3. Vi har haft härligt vinterväder, storm, regn och svinkallt. Nu längtar vi nog lite till mans efter vårvärmen.
4. Ny familjemedlem har flyttat in. Det går bättre och bättre med dom andra katterna. Dom har börjat granska henne mer ingående och nyfiket.
5. Ny bil. Trivs bra med den. Gillar mest den fungerande CD:spelaren. Den hade lagt av i den gamla bilen. Nu kan jag höra på ljudböcker när jag kör igen. Fasligt vad vägen till jobb går fort nu. Kan nästan längta ut till bilen på morgonen. "Ensamma hjärtan och övergivna hundar" är en riktig myspys bok.
6. Jag har slutligen bestämt mej för att följa med svärmor och prova på fiskar i fotbad. En fotvårdare i närheten av där svärföräldrarna bor har små fiskar som äter upp död hud på fötterna medans man sitter med dom i vatten. Visst låter det äckligt. Första gången jag fick frågan om jag ville följa med svarade jag, NEJ! Har sen funderat på det och idag lovade jag svärmor att prova. Jag kan ju inte låta bli att testa. Som jag sa: det går ju alltid att lyfta upp fötterna om det skulle kännas obehagligt.
7. Lite trist har det ju varit med mitt knä som inte är OK men det är bättre att fokusera på det som har varit roligt och givande.
Februari är en kort månad men så mycket som hänt när jag ser tillbaka. Nu går vi in i mars och har 31 orörda dagar för nya erfarenheter. Visst är det en härlig känsla att tänka så.

5 kommentarer:

 1. Du har verkligen hunnit med mycket under februari månad. Nästa månad har du tre dagar till att fylla ut. Klarar du det?!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Så här borde man göra varje månad. En summering, positivt och negativt. Ett sätt att stanna upp och tänka efter.Allting rusar så fort förbi.Hoppas ditt knär ordnar till sig. Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Jag tycker det låter som en bra månad :)
  Kul med en ny kisse!

  SvaraRadera
 4. Ja det måste du prova Mimmi! Jag såg ett reportage på tv om det där med fiskar i ett fotbad. Undras hur det känns när dom är där och naffsar med sina små munnar. Ha det gott!

  SvaraRadera
 5. Kul att summera månaden som varit.. du har ju hunnit massor på en så kort månad /Kram

  SvaraRadera