onsdag 9 februari 2011

Sol och vårtecken

Idag har faktiskt solen varit framme här ett litet tag. Det är nu helt ljust när jag kommer hem på kvällen och det är sååå skönt! Jag känner riktigt hur livsandarna återvänder med ljuset. Då jag satt på jobb idag hörde jag en liten fågel som sjöng så vackert utanför mitt fönster. Jag är jättedålig på fåglalåt så jag kan tyvärr inte tala om vad det var för sort. Det kändes i alla fall härligt vårigt.
Just nu virkar jag. Jag har lagt till en blogg som heter Tant grön. Gå gärna in och kika hos henne. Hon virkar fantastiska saker. Bland annat har hon virkat halssmycke. Nu har jag också virkat ett helt i vitt. Ska visa foto på det när jag fått mina pärlor som jag köpt över internet. Hoppas, hoppas att dom kommer i morgon. Då ska jag sy fast en pärla i mitten av smycket och en som knäppe och sedan fota.
Dotter och svärson var med på Sydnytt i kväll. Dom är ju arborister och avverkar just nu skog i Helsingborg.
http://hd.se/helsingborg/2011/02/10/skogsarbete-pagar-nu-ska-jarnvagen/
Går ni in på länken ovan så kan ni se svärsonen klänga i träd och såga.

4 kommentarer:

 1. Häftigt med svärsonen där uppe i trädet!
  Och Tant Grön virkade himla fina grejer! Så mycket fint, jag föll lite för blomsterkransen!

  Nu har jag varit på knyppelkursen och nu ska jag knyppla Vitsippan....och jag är helt ute i det blå än så länge. Tror det verkligen det går att lära sig.....?

  SvaraRadera
 2. Visst ser man förändring både på morgon och kväll nu med ljuset, helt underbart. Här har det varit en riktig vårdag idag.
  Ska bli spännande att se ditt halssmycke du virkat.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Det inslaget såg jag på Sydnytt!!!

  SvaraRadera
 4. Ska gå in och titta! Fy attan vad det blåste härmodan! Hela kvarterets avfallstunnor låg utspridda längs gatan! Det var rena slalomracet när man gick ut med hundarna. Ha det gott!

  SvaraRadera