tisdag 15 februari 2011

En alldeles vanlig dag

Hade en riktigt tuff början på dagen på jobb. Allt välte över mej på en gång och det blev massor att ta itu med. Men när dagen var slut så hade det mesta fixat sej Skönt.
I kväll var vi och tränade. Nytt program på Styrka och även på Stepdans. Det var mycket nytt för en som har urusel koordination. Men svett blev jag så det gjorde väl någon nytta.
Annars fryser jag mest hela tiden nu. Det blåser som attan och är svinkallt. Vi eldar i kaminen så den glöder och vi är jätteglada att vi har den. Hasse stängde om dom olika rummen på ovanvåningen idag. Han påstod nämligen att om dom stod öppna kunde vi sätta en vindmölla i hallen! Jag tvivlar.
I kväll har vi legat under var sin filt i vardagsrummet. Jag har läst ut En sannolik historia av Karin Alvtegen. Den är riktigt bra och rekommenderas varmt för läshungriga.
Nu ska jag krypa till kojs.

8 kommentarer:

 1. Vad duktig du är med träningen !! Vi ska äntligen komma iväg på simning nu. Vi hade så bra rutin på det förut. Men nu så !!! Vad festligt att du satte kulor i kanten på sjalen. Jag tänkte fransar av samma garn, men kulor....inte så dumt.
  Du kan inte mejla en bild hur det ser ut ??!!! Snälla. Min mejladress finns inne på Min profil.
  Skulle scrapbooking vara beroendeframkallande ???? Gissa !!! Ett alldeles underbart avkopplande beroende !!!! Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Imponerad både stepp och innan dess vals!Mitt knä har smält igen så jag kan inte träna. Har synovit och en full bakercysta i hö knä. Har fått kortisonsprutor x 3 och nu får det troligtvis bli op. Har tid till min ortoped 16 mars.

  SvaraRadera
 3. va duktig du är med att träna, i vanliga fall brukar jag styrketräna , blivt lite upphåll nu , men snart så kan jag börja igen. Karin Alvtegen , bara älskar hennes böcker, men inte läst hennes senaste :)

  SvaraRadera
 4. Ja fy vilket väder det är nu, svinkallt och stormigt, det är vidrigt, men det kommer bättre tider alldeles snart...!
  Tack för goda råd om knypplandet och tips. Jag har plockat bort trådarna på pinnarna nu. Det kändes som om det var nödvändigt ett litet tag för att jag skulle förstå vad det egentligen var jag gjorde. Det är en fascinerande "sport" att knyppla och idag är det skola igen!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 5. Tack för titten på min blogg! Va duktig med träningar du är, Stepdans låter ju riktigt kul!
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 6. skönt att allt löste sig på jobbet :)

  SvaraRadera
 7. Tittar in till dig för att önska dig en trevlig dag trots att det inte är så skönt ute. Brukar promenera varje dag men man får verkligen stålsätta sig för att det ska bli av.
  Annika

  SvaraRadera