lördag 16 juli 2011

Årets ryggknäckare

En hel flock människor med rumporna i vädret bland det gröna. Vad tror ni jag har gjort idag?
Just det, plockat jordgubbar. Ryggen blir lite trött av det men gubbarna var jättestora och många så det gick på ett kick. Jag fick ihop 13 kilo på 45 minuter! Då hamnade ändå lite i magen. I kväll har jag rensat och stoppat flera påsar i frysen. Skulle absolut vara hjälpt av en större frys just nu. Eftersom jag inte kokar sylt utan tar upp en påse bär då och då för att använda som dom är på joggin eller gröten så tar det mycket plats.

 Tog också ett foto på Astilben som är riktigt fin nu. I bakgrunden syns liljorna. Just nu har jag funderingar på fler blommor, rosor och kinesisk riddarsporre. Jag tycker dom är så vackra ihop och tänkte plantera dom vid vårt stall. Det kunde kanske ge den byggnaden ett lyft.
Riddarsporre

Någon typ av nejlika? som jag inte vet namnet på.

Flerårig röd luktärt och rölleka samsas fint.

En vacker röd klematis.
Var i grannens trädgård och fotade häromkvällen. Han har otroligt stora, kraftiga och vackert blå riddarsporrar. Här kommer lite foto från den raiden. Plockade även en bukett blommor när jag var där. Han bor den mesta tiden i Madrid och ser inte allt det vackra. I natt kom han hem till sitt hus och lugn, jag har berättat att jag varit på stöldturné hos honom.

1 kommentar:

  1. Underbart med blommor som sköter sig själva!
    Så vackra dom är!
    Ha en fin dag!

    SvaraRadera