lördag 2 juli 2011

Lördagsförmiddag

Idag är vädret som att kliva rakt ut i ett våtvarmt omslag när man går utanför ytterdörren. Trots det kände jag för en träningsrunda på morgonen. Sprang längre än jag brukar göra på den rundan innan stora bendallret infann sig och jag var tvungen att gå en liten bit. Nu klarar jag att springa nästan hela rundan. Den är på 6,1 km. En rätt brant uppförsbacke innan jag blev tvungen att stanna knäckte förhoppningen om att det var idag jag skulle springa hela utan vila. Nåja, jag putsade tiden med cirka 5 minuter. Känns gott!
Efter dusch blev det frukost och Melodikrysset som vanligt. Krysset är löst och inskickat.
 Såg sen att Dahliorna som vi planterat i krukor börjat blomma med vackra röda blommor.
 Här är ett av våra nyinsatta fönster. Fattas gardiner eftersom dom var lika skitiga som allt annat ligger dom i tvätten. Just vårt sovrum får nog en liten ansiktslyftning i form av nya gardiner och eventuellt flera stora växter. Jag har inte bestämt mej än för hur jag vill ha det. Vi har haft svart och rött där förut. Känner nu för en mer somrig stil. Grönt kanske? Vi har snedväggar i sovrummet där det inte går att hänga någon tavla eller liknande.  Har haft ena snedväggen täckt med tyg i svart, rött och vit spets förut. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Tips och idéer mottages med tacksamhet.
Handarbete av alla former har legat nere under den senaste tiden. Har dock kommit mej för att sticka igen. Det ska bli en liten kofta i ett härligt garn, Järbo korall bomullsgarn. Tror den kan bli skön lite kyliga sommarkvällar om den hinner bli klar i sommar. Får väl ha den nästa sommar annars.

1 kommentar:

  1. Hur orkar du i denna klibbiga värme !! Tidig morgon går det ju bra förstås. Ajax flämtar bara genom att gå. Snygga fönster. Roligt att förnya hemma. Kram Eva

    SvaraRadera