söndag 31 juli 2011

Lugn söndag

Idag har varit en lugn dag. Vi har njutit av solen! Ja, ni ser rätt, vi har faktiskt haft sol idag. Så skönt! Först hydda jag upp efter festen igår och sedan låg jag i en solstol och hade det bra. Läste ut Mari Jungstedts Den mörka ängeln. Rätt ordinär bok som får godkänt men inte mer.
När Hasse kom hem tog han, jag, dottern och guten cyklarna och cyklade till Sjöstugan i Vittsjö. Där åt jag årets första glass. Mmmm gott! En härlig cykeltur. När vi kom hem grillade vi och allt som allt har vi haft en riktigt bra dag.
I morgon ska dom köra åter till Norge men först ska vi allesamman åka en liten bit på vägen åt det hållet. Här ska shoppas! Var tror ni det bär av?

6 kommentarer:

 1. Vi hade tänkt köpa nya cyklar maken och jag och cykla lite denna sommar ... tyvärr klarar inte ryggen det, än.

  SvaraRadera
 2. Skönt med lugna dagar! Mysigt med cykeltur, min cykel har inte alls fått komma ut i sommar jag gillar hellre att promenera.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Härligt med semester och att slippa ha dagarna fulltecknade utan kan leva i nuet.
  Hoppas du hittar mycket fint att fylla upp din garderob med.
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Hej Mimmi! Det var ett bra tag sedan jag var här inne hos dej. Hoppas du har haft en skön sommar! Blir så sugen på att ta en cykeltur men för tillfället är jag cykellös.... någon snodde min cykel när jag var uppe i affären för ett tag sedan. Må gott!

  SvaraRadera
 5. Shopping och norrut, kan det vara Ullared, tro....
  Hoppas du hittar många kul saker till bra priser.
  Agneta kram

  SvaraRadera