lördag 23 juli 2011

Lördagmorgon

Så var det lördag igen. Skön känsla så här i inledningen av helgen när den ligger orörd framför oss. Nu är det faktiskt bara tre dagar kvar till semestern börjar också. Vädret har stor förbättringspotential kan man säga. här har regnet öst ner med jämna mellanrum den senaste veckan. Härom natten hade någon öppnat alla kranar, det regnade så det small på taket och samtidigt åskade det rejält. Typiskt att det alltid ska komma när det är dags att gå till sängs. Svårt att sova när blixtarna ljungar och Tor han dönar.
Idag står först en joggingrunda på schemat. Sen är det såklart dags för melodikrysset. Hasse kan inte hjälpa till idag eftersom han fick rycka in och jobba extra. Internet får väl bli min hjälpreda idag.
Sen får vi se vad resten av dagen bär med sig. Jag har en tanke om vad jag ska göra. Ni kan kanske gissa när ni ser fotot (lånat från Swedish Nature Wallpaper).

2 kommentarer:

  1. Lycka till men Melodikrysset, och även med svamp plockningen i skogen.
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Av internet kan man få mycket hjälp så du klarar säkert Melodikrysset galant. Ja svamp lär det finnas gott om , vi var ute i gårkväll och hitta faktiskt mer kantareller än vi brukar, så vi avnjöt varma smörgåsar med kantarellstuvning på Mums !!/Kram

    SvaraRadera