lördag 9 juli 2011

Soliga lördag

Ännu en dag med sol. I tidningen visade det regn med lite sol men dagen har bjudit på tvärtomväder. Mest strålande sol och nu i kväll regn. Fast inte fler droppar än att dom gick att räkna.
Startade dagen med att dra på joggingskorna och springa mina 6,1 km. För första gången utan att vila! Rundan gick på ca. 37 minuter. Tidtagningen är lite osäker. Önskar mej en pulsklocka i födelsedagspresent. Tyvärr är det några månader dit så jag får klara mej med en osäker tid till dess.
Efter det var det som vanligt dags för frukost och melodikryss. Vi intog sista frukosten på vår gamla altan. Hasse hade faktiskt startat att riva den innan frukost medan jag sprang.
Lite senare kom mina underbara svärföräldrar. Jag fick en härlig bukett gula rosor av dom för att jag har gått i mål vad gäller vikten.
Den gamla altanen revs och nu i kväll har den nya börjat växa fram. Jag har mest stått för mathållningen under dagen. Det är viktigt att se till att hantverkarna får tillräckligt med mat och framför allt dryck i denna värmen.
Jag har också hunnit att städa och faktiskt putsa alla fönster på insidan. Utsidan får bli ren i morgon.
Orkar inte lägga in foto nu utan det kommer i morgon.
Nu är det dags att krypa till kojs.
Natti natti.

1 kommentar:

  1. Härligt med en ny altan. Det verkar vara tid för sådana nu. Läste om altanbygge hos Lindhas plejs också. Riktigt snygg. Hoppas er blir det också. Kram Eva

    SvaraRadera