fredag 1 juli 2011

Provning av jeans och Dirty dancing.

Som vanligt startade vi fredagskvällen med två pass på gymmet. Jag hade stannat hos fiskhandlaren innan jag körde hem och hämtade Hasse för gymturen. Där blev det räkor, varmrökt lax och sillhaj! Någon som har provat sillhaj? Har själv aldrig provat det förut men alla nyheter tål att testas en gång. Vi ska ha det till middag i morgon. Jag återkommer med resultatet då.
I kväll har vi tittat på Dirty dancing! En kultfilm som ingen av oss sett förut. Skam. Men det ändrade vi på nu. Den var helt OK och snygg var han ju Patrick Swazey (med reservation för stavningen).
Efter filmen fick jag för mej att jag skulle testa Hasses jeans. Han sa att han hade ett par som var stora. Jag fick tag i ett par, drog dom på mej och undrade om det var dom. Han kollade storleken. Det var inte dom stora utan jag kom i ett par mindre!!! Tjoho! I natt kan jag somna med ett leende på läpparna. Tänk vad en klädprovning kan göra för humöret.

2 kommentarer:

  1. Wow, det kunde ju nästan bli dirty dancing hos er också ;) Vad kul det måste kännas med såna glädjande överraskningar. Gid jag hade klart det jag också..vikten och din energi!
    Ha en fin helg :)

    SvaraRadera
  2. Vilken kick att komma i den mindre storleken WOw!! Å Dirty dancing har jag sett några gånger en fin liten kärlekshistoria med bra musik Ser framemot resultatet av middagen för sillhaj har jag aldrig smakat /Kram

    SvaraRadera