söndag 17 juli 2011

Perfekt sysselsättning en regnig och kall söndag

Idag har jag tagit itu med ett riktigt rolig och uppmuntrande arbete. Jag har provat alla mina kläder utom dom som är alldeles nyinköpta. Jag hade lovat mig själv att inte lägga undan några kläder förrän jag gått ner klart i vikt. Det gjorde jag ju för ett tag sedan men inte förrän idag fanns tiden att gå igenom klädkammare och lådor. Det tog verkligen sin lilla tid, ca. två och en halv timme. Då hade jag till och med provat min gamla brudklänning bara för skojs skull. Den är superomodern men passar!
Nåja, det blev inte mycket kläder över. Schablonbilden av kvinnor är ju att dom aldrig har något att ta på sej hur full än garderoben är. Jag kan faktiskt ärligt säga att tvättar jag inte tillräckligt ofta så tar mina kläder slut rätt snabbt.
 Så här såg min del av klädkammaren  ut innan jag rensade.
I början på augusti är en tur till Ullared inplanerad och det är ju tur för som ni ser blev det inte mycket kvar.
På sängen ligger allt som nu åker ut. Alla kjolar och byxor blev jag av med. Provning av byxor gick till så här,  dra upp byxorna, knäppa knappen och sen kunna dra ner dom utan att knäppa upp knappen. Det var roligt!
Efter klädkammaren kom jackförrådet. Tre jackor åkte bort. Dom kunde jag dra ett och ett halvt varv om mej. Bland tröjor och t-shirt hittade jag några som jag inte trivts i förut men låtit ligga ändå. Nu satt dom betydligt bättre och jag känner på mej att dom kommer att användas så dom sparades.

3 kommentarer:

  1. Vilket absolut förträffligt nöje en regnig söndag.

    Självklart vill jag inte överbelasta dig med knypplingsbeställning men de är så vackra och du behöver inte stressa - skickar via mailen en bild på den första. Kram Lena

    SvaraRadera
  2. Oj, vad tomt det blev i garderoben. En tripp till Ullared ser ut att vara välbehövligt.
    Kram!

    SvaraRadera