måndag 4 juli 2011

Mååål!!!

Hasse tog en cykeltur till jobb även idag. Jag skulle köpa bensin till gräsklipparen när jag körde hem och dom stängde kl. 17 så det blev till att ta bilen för min del idag.
Istället bestämde jag mig för en joggingrunda när jag kom hem. Det var rena självmordsuppdraget i denna värmen kan jag säga. Jag flåsade innan jag ens fått upp farten. Det blev bara en liten runda på 25 minuter. När jag kom hem forsade svetten av mig. Eftersom jag bara hade en halvtimme på mig innan det var dags för viktgruppen så blev det till sist en kall dusch så svetten slutade rinna.
Idag var det alltså dags för viktgrupp med tillhörande vägning igen. Jag hade tjuvvägt mig i helgen här hemma och visste att det i vart fall inte gått uppåt denna vecka. Nu kommer det roliga: från förra gången, 14 dagar sen, så hade jag minskat 4,5 kilo! Sammanlagt har jag minskat 21,8 kilo nu!!! Är det någon som tror att jag är glad i kväll? Det betyder att jag är i mål med råge. Vilken känsla! Nu ska jag bara välja ut en dag när jag ska gå igenom garderoben från vänster till höger och kasta ut alla kläder som är för stora. Ullared nästa! Men inte förrän dottern och hennes norske kille kommer hem i början av augusti. Får försöka bärga mej tills dess. Ja, ja jag tror att jag ska tillåta mej ett varv i sta´ns klädbutiker innan.
Kram på er alla!

7 kommentarer:

 1. Grattis !!! Du har verkligen kämpat. Jag blir svettig bara jag läser vad du gör. Nu är du verkligen värd en klädrunda .Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Ett stort GRATTIS!
  Ta en ordentlig runda det är du väl värd.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Grattis!!!! Du har varit så duktig, avstått från allt "gott" och börjat äta nyttigare.
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Ett stort gattis!!!!! Vill mor o far nu säga.
  Ha det bra.

  SvaraRadera
 5. Grattis !! du har verkligen varit duktig , va roligt att få köpa en ny garderob/Kram

  SvaraRadera
 6. Wow, det var en riktig revanch för sist resultat! Jag är så imponerad av dig, självklart ska du handla kläder, vilken uppåtkick det måste vara att stå i provrum nu :)

  SvaraRadera
 7. underbart! stort grattis och jag tycker du ska unna dig en massa härlig shopping :D

  SvaraRadera