torsdag 30 juni 2011

Fönster

Idag var här två killar och satte in våra nya fönster, alla fyra på en dag. Härligt att det blivit av! Men, vad dessa två och de fyra fönstren kunde skita ner! Hantverkare är ju normalt fenomenala på att skita ner. Tror ni dom får gå en extra kurs i hur man skitar ner mest under ett arbete? Skämt åsido, duktiga har dom varit. Hasse sa att han kunde städa i morgon men jag insåg att ett astmaanfall skulle ligga farligt nära i natt om inte sängkammaren städades innan läggdags. Nu är nästan hela ovanvåningen ordentligt städad och det är skönt. Bara gästrummet kvar till Hasse i morgon. Där behöver vi inte gå in och därför lämnade jag det.
Dags att krypa till kojs. Natti natti.

4 kommentarer:

 1. Skönt att det gick så bra att byta fönster och skönt att städningen är klar.
  Jag har också fönster som man bara behöver putsa på två sidor, det är så skönt (finns roligare saker att göra)
  God Natt och sov gott!

  SvaraRadera
 2. Hantverkare är otroliga, duktiga, men skräpiga. Fast ibland har man nytta av deras skräp. När elektrikern var här la jag beslag på hans kasserade kabelbitar. De är alldeles utmärkta att binda upp tomaterna med. Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Så skönt med nya fönster. Vi planlägger det vi också, men man får alltid vänta länge innan mannen bestämt seg.. Vacker lilja, mina är ännu i knopp.
  Ja, läsa bloggar blir det inte stor tid till, men vi ska ju räcka njuta också :)

  SvaraRadera
 4. Skönt när det är gjort och visst blir det stökigt, men det får man väl ta, fast roligt är det inte.
  Agneta kram

  SvaraRadera