torsdag 8 december 2011

Blåst

I kväll har det börjat blåsa igen. Dom har hotat med en storm till. Tycker att vi nyss hade Berit på besök. Månne detta är en syster fast jag har inte hört något namn på den här. Blir det snö också så kan det ju bli livat. Uppåt landet skulle det visst helt säkert både blåsa och snöa. En liten stund idag föll det stora flingor och det var så vackert. Tyvärr försvann det lika fort som det kom.
I kväll tog vi oss en simtur i simhallen. Brukar försöka göra det på torsdagar. Det är riktigt skönt. I morgon är det dags för julbord med jobbet så då hinner jag inte med någon träning.
När jag kollade in kylskåpet i morse så hade det blivit ett tillskott där under natten. En stor bit smörgåstårta låg där. Någon på jobb ville gärna ha fabrikatet på det kylskåpet om det producerade smörgåstårtor under natten. Nu var det ju inte så bra utan det var Hasse som fick den med hem efter att ha varit på sin schackklubb och firat att klubben fyllde 80 år. Han sa att han skulle njuta av den när jag smaskar i mig julbordet i morgon.
Dags att krypa till kojs.
Natti, natti.

3 kommentarer:

 1. Gu´ så gott med smörgåstårta. Det är mycket som handlar om mat dessa dagar. Här blåser för
  jä/&&%¤igt ikväll , men ingen snö. Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Godmorgon!
  Klart att Hasse ska ha lite gott i magen när du äter julbord.
  Usch, ja...vilket blåsväder det är, här gick strömmen en liten stund i går.
  Trevlig Helg!

  SvaraRadera
 3. Här har det också blåst och regnat , men snön håller sig borta :) /Kram

  SvaraRadera