tisdag 27 december 2011

Vanlig dag igen

Julen blåste snabbt förbi i alla bemärkelser. Här har det stormat ordentligt emellanåt och det blåser friskt även idag. Trevligt är dock att solen lyser på oss nu. Snön däremot lyser med sin frånvaro.
Jag har tagit ut 4 dagars kompledigt och är således hemma i lugn och ro hela veckan! Så underbart skönt med sovmorgon och att sen gå upp i lugn och ro, äta frukost, kela med katten och sen plocka lite här och där. Idag har jag hunnit med att tvätta en maskin tvätt och under över alla under: jag har strukit! Stryka och putsa fönster är extremt tråkigt i min värld. Någon gång då och då får jag ett ryck. Idag kom det alldeles av sej själv och nu är strykhögen borta. Tjoho!!Här ovanför ser ni tre stycken som tagit det riktigt lugnt i helgen. Det är inte mycket utevistelse dom haft. Alldeles för räligt väder. Dom har mest gått mellan matskålen, kökssoffan och TV-soffan beroende på var vi befunnit oss.
Jag har sett så många vackra granar på olika bloggar så fast julen nu är över måste jag få visa vår gran. I år fann Hasse en fantastiskt fin gran. Vi hugger inte den själv längre utan köper en färdighuggen.

Här står den klädd och färdig i stugan. Den ska få stå kvar där ett bra tag till.

Det här är en av mina julklappar. En bolero som jag redan startat på. Ska se om jag hinner få den färdig till nyår! Den är väldigt enkel att virka så vem vet det kanske går. OK, då har jag inte tid att sitta här mer.

4 kommentarer:

 1. Ja, än vill man inte kasta ut granen....den är jättefin er gran, Hasse valde helt rätt. Har du också en spira i toppen på granen.
  Skönt för dig att ah några dagar ledigt i mellandagarna.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Så härligt med några dagars ledigt ,det kan va skönt att unna dej det ibland.... vilken fin gran jämn och tätt mellan grenarna Perfekt!!!/kram

  SvaraRadera
 3. vilken fin gran!
  här har det också stormat ordentligt.
  nu är julen över, jag ska jobba några timmar i veckan men mest vara ledig, skönt! :)'
  kram

  SvaraRadera
 4. Låter skönt med ledighet, jag tog bara ut två dagar och ska jobba igen torsdag.. men man kan nu njuta fram tills dess. Så fin färg på boleron du virkar och överkastet som jag skymtar på två bilder, har du virkat det? Ser ut som ett fint mönster, kan du visa mera av det?
  Ha en skön kväll :)

  SvaraRadera