onsdag 7 december 2011

Halt

Idag på morgonen kan man snacka om halka. Tänkte jag ordet bromsa så började bilen kasa. Den stora vägen till jobbet var nog rätt okej. Jag föredrog att inte testa. Det kan bli så räliga skrynklor på bilen. Inne i byarna jag for igenom var det glashalt. Nåja, jag kom fram till jobb utan skrynklor på bilen. I kväll var det 3 +grader och lite regn. I natt har dom lovat att det ska klarna upp och då blir det ju åter skithalt.
I förrgår köpte jag nya vinterkängor. Jag har kört med mina gympadojor hela hösten men när det blev halt insåg jag att dom var grymt hala. Det sista jag vill är att få en bruten lårbenshals nu också.
I kväll var det dags att lämna blod. Jag har hållit på ca. 20 år att lämna blod. Trots att jag lever sunt, endast har sex med min man och inte utsätter mej för smittor på något sätt är det numera som att försöka komma igenom ett nålsöga var gång det är dags. Ett långt frågeformulär ska fyllas i varje gång och när jag sen lämnar fram det så tar dom frågorna muntligt en gång till!! Vet inte om dom tror att jag tänker 1 x 2 när jag sätter mina kryss och därför måste dra det muntligt också. Det känns faktiskt en aning larvigt. Dom sitter med lappen i handen och ser mina svar och ändå frågar dom igen. Hur tänker den som har bestämt att det ska vara så?

6 kommentarer:

 1. Nu får man ta det lugnt på vägarna, man är aldrig beredd på den första riktiga halkan. Tur du klarade både dig och bilen.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Kvalitetssikring kallas det men vad tror dom att dom ska uppnå??
  Kör försiktigt :)

  SvaraRadera
 3. Jag hatar dessa vintrar med hala vägar för både bil och fötter.
  Var försiktig!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Det är duktigt att du lämnar blod, jag borde verkligen göra det för jag tror jag har sånt blod som det ofta är brist på (kan inte beteckningarna hit och dit), får ta mig i kragen! Det är nästan en plikt om man är frisk!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 5. önskar jag var bättre på att läman blod, ska göra ett nytt försök om ett år eller så.
  FInt och juligt du gjort här inne!
  kram

  SvaraRadera
 6. Att lämna blod är på inne-listan! Dessvärre måste man vara över hälsosam för att få göra det =/

  SvaraRadera